top of page

Klaar om er weer in te vliegen


Ook voor mij is de septembermaand, de maand om er weer in te vliegen. We gaan ons verder verdiepen in de voetreflexologie, met name de psychozones; hierbij komen volgende punten aanbod: eetstoornissen, slaapmoeilijkheden, onverwerkt verdriet, angsten, stress, verslavingen, fybromyalgie, burn-out, menopauze...heel interessant dus in combinatie met de coaching.

Verder staat er ook een cursus Thaïse voetmassage op de agenda en uiteraard mag een cursus massage voor koude voeten niet ontbreken, om de wintermaanden op een gezellige manier door te brengen. Een nieuwe uitdaging zit er in de Indiase hoofdmassage, even af toetsen wat dit geeft. Ikzelf ben alvast fan om er eentje te krijgen, dit ook kunnen aanbieden aan mijn klanten lijkt mij wel leuk. Dus wie weet wordt dit wel toegevoegd aan mijn diensten in de toekomst! Je wordt hiervan zeker op de hoogte gehouden!

Er staat ook nog een weekend "Tenen lezen" op mijn programma waar ik alvast naar uitkijk. Veel werk aan de winkel dus, ik vlieg er alvast met veel enthousiasme in.

Veel lieve groeten,

HappyLoup


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page