Bij Happyloup kun je terecht voor verschillende workshops, gezien mijn grote interesse en kennis in de voetrelfexologie bied ik workshops die je zin doen krijgen eveneens dit pad op te gaan of die je verder verdiepen in de materie. Naast de voetreflexologie bied ik workshops aan die aanleunen bij mijn opleiding als coach, hier ga je tijdens workshops aan zelfreflectie doen, je geeft jezelf een boost en brengt zo je energiepijl terug de hoogte in. Neem gerust een kijkje in de agenda!

AGENDA WORKSHOPS
Thu, May 28
HappyLoup
Ontmoetingsmoment "Tenen lezen & voetanalyse" opgepast: 28 mei
Opgelet! Een week later wegens Hemelvaart! Het thema voor dit ontmoetingsmoment wordt nog op de agenda geplaatst. Eén ding staat vast, het gaat over voeten en hun eigenschappen!
Share
Het tijdstip wordt later bepaald
HappyLoup
Workshop voetreflex Lymfedrainage
Heel veel mensen hebben last van een vervuild lymfestelsel, dit zorgt op zijn beurt voor keelpijn, ontstekingen, knobbeltjes. In een verder stadium zien we ook zwelling ten gevolge van vochtophoping. Deze workshop leert je doelgericht werken via de voeten en de meridianen om de lymfes te draineren
Share
Het tijdstip wordt later bepaald
HappyLoup
Workshop "Energetisch werken op het hormonaal stelsel"
't Zullen wel de hormonen zijn! De hormonen in het lichaam hebben heel wat invloed. Naast onze stemmingswisselingen kunnen we ook last hebben van moeheid, een matte teint, menstruatiepijnen... Elke disbalans in de ketting is voelbaar in het lichaam, hormonale balans geven aan je klant doet wonderen
Share
Het tijdstip wordt later bepaald
HappyLoup
Ontmoetingsmoment "Tenen lezen & voetanalyse" 16 april 2020
Het thema voor dit ontmoetingsmoment wordt nog op de agenda geplaatst. Eén ding staat vast, het gaat over voeten en hun eigenschappen!
Share
Het tijdstip wordt later bepaald
HappyLoup
Workshop PZ massage Verdieping 21 maart 2020
Tijdens de verdieping worden ons verschillende schema's aangeleerd voor het behandelen van mensen met Burn-outs, depressies, verslavingen, fibromyalgie, enz...voor het volgen van de verdieping dient u de basis gevolgd te hebben.
Share

"Wat een rijkdom, dit weekend, wat een mooie energie, genoten, wat een heerlijke behandeling hebben we mogen leren en wat een basis, lieve Veronique, enorm bedankt voor je gastvrijheid, je lieve zorgen en het mooie weekend waar ik bij mocht zijn.  Laat die koude dagen maar komen, ik gloei nog heerlijk na, lieve groet Sophie"

"Wat een heerlijke flow, heel veel geleerd, nieuwe vrienden gemaakt en genoten van de mooie behandeling, het eten en de gastvrijheid. Veel gelachen en veel gedeeld in allerlei emoties."

Carla, Roelina, Joke

Blokstraat 32 - 8000 Brugge

Hoogstraat 45 - 8730 Oedelem

BE0679 590 314

+32 472 82 72 81

vero_happyloup@hotmail.com

MERKABA1.jpg
LOTUS.jpg
OHM1.jpg
INFINITY.jpg
  • Gecertificeerd trainer Kernkwadrante