Tom Wilson

"A smile is happiness 

you'll find right under your nose"

VOETREFLEXOLOGIE/ VOETANALYSE

Voetreflexologie is meer dan ontspanning alleen, hoewel de rust die je ervaart tijdens een reflexologie wel overheerst, gebeurt er toch meer in je lichaam en geest dan je denkt.

Voetreflexologie is een natuurlijke geneeswijze die via drukpuntmassage de reflexzones op de voeten activeert om zo een zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren. De reflexzones zijn gebieden op de voeten die verbonden zijn met organen, botten, spieren, klieren; kortom het hele lichaam wordt weerspiegeld in de voeten.

De heling werkt niet alleen lichamelijk maar geeft vaak ook emotionele verlichting, ze werkt cortisol verlagend waardoor stress aanzienlijk kan verminderen.

Deze holistische werkwijze wordt meer en meer gehanteerd in onze westerse cultuur. Mijn kennis van verschillende technieken binnen de voetreflexologie zorgen ervoor dat ik een specifieke en persoonlijke behandeling kan aanbieden, die spoedig tot een gunstig effect kan leiden. Naast het "voelen" kan ik door mijn ervaring in mijn praktijk ook heel veel "zien" en opmerken aan de voeten en de tenen.  Eelt staat er niet zomaar, een blauwe nagel of een eczeem verschijnt en zorgt niet alleen voor lichamelijke irritatie, ze heeft ook weer waar het schoentje emotioneel klemt. Ondertussen komen er al veel mensen bij mij langs omdat ze vernomen hebben dat ik toch wel veel dingen "zie" en kan "vertellen" zonder dat ik de persoon in kwestie "ken".  Dit leidt tot inzichten, opluchting en een beter gevoel. En dit is toch mijn grootste missie in het leven: een stukje bijdragen in een positief en gelukkig gevoel bij de mens. 

info

Blokstraat 32 - 8000 Brugge

Hoogstraat 45 - 8730 Oedelem

BE0679 590 314

+32 472 82 72 81

vero_happyloup@hotmail.com

MERKABA1.jpg
LOTUS.jpg
OHM1.jpg
INFINITY.jpg
  • Gecertificeerd trainer Kernkwadrante