top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

De Wabisabiboerderij

WIE BEN IK?

Tijdens workshop gaan we op een leuke en creatieve manier op zoek naar je typische karaktertrekjes.  Wat typeert je zo, wat zijn je sterke punten...

WIE BEN IK?
WIE BEN IK?

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

De Wabisabiboerderij, Hoogstraat 45, 8730 Beernem, België

Over het evenement

Boost je innerlijke zelf laat je even stil staan bij jezelf.  Op een leuke manier kom je tot je sterke punten en leer je omgaan met je zwakke punten.  Dit evenement kan een hulp zijn als je het gevoel hebt vast te zitten, dit kan gaan over je relaties en/of je werk.

Boost je innerlijke zelf gaat voor de eerste keer door in 2 halve dagen. De intensiteit van de workshop heeft me doen beslissen deze in 2 namiddagen te organiseren van telkens 3u. (Prijs: 160 euro)

De groep is beperkt tot 4 personen gezien het persoonlijk karakter van deze workshop.

Na de korte inleiding gaan we aan de slag met pastelkrijten om onder begeleiding tot 4 tekeningen te komen die vervolgens geanalyseerd worden. Ze geven een kwaliteit, valkuil, uitdaging en allergie weer die we bespreken in groep.

Het resultaat is een weergave van wie je in de kern bent. Ook het kaartenspel komt aan de beurt om bepaalde knooppunten beter te doorbreken.

Afhankelijk van de eerste namiddag gaan we in het tweede deel  verder aan de slag met het kwadrant, we komen in beweging en lopen ons eigen kwadrant.

Zo leer je verschillende situaties herkennen en kan je hier beter mee omgaan in de toekomst.`

Geïnteresseerd? Neem even contact op voor meer info. 

GSM 0472 82 72 81 of mail: vero_happyloup@hotmail.com

De workshop kan doorgaan in de week of op een zaterdag. 

Prijs: 160 euro 

Deel dit evenement

bottom of page