top of page
iedere schakel.jpg

BOOST 

IN DE KERN

Op afspraak via mail of telefonisch

 

Afhankelijk van uw eigen proces (her)ontdekken we uw sterktes, op een leuke manier komen we tot uw kwaliteiten en zien we uw valkuilen die leiden tot uw uitdagingen in het leven. Deze coaching zorgt voor nieuwe moed en aanvaarding van uw eigen heerlijke zelf. A.d.h.v. een visualisatie oefening brengen we uw kwaliteiten en verlangens naar boven. Vervolgens maken we samen een 4-tal kernkwadranten op die uw voor uw ganse levensloop kan blijven hanteren om zo met een glimlach tegen uw valkuilen aan te kijken.

60 euro/uur

individuele sessies

Zakelijke bijeenkomst

BOOST TEAMWORK I

Op afspraak via mail of telefonisch

 

Voor elke verantwoordelijke, leidinggevende binnen één organisatie.  In een aantal opleidingen gaan we op zoek naar de sterke kanten van uw team, wat zijn hun valkuilen, wanneer gaan ze uit de bocht? Hoe komt het dat ze in conflict komen en wat betekent nu langdurige ziek zijn? Is dit inderdaad een gevolg van...

Op al deze vragen krijgt u een antwoord tijdens de opleiding met de kernkwadranten en de 3-planeten visie. Meer info vind u via onderstaande knop of stuur gerust een mail voor verdere info.

895 euro

(ex BTW) Afhankelijk van het aantal modules

Zakelijke bijeenkomst

BOOST TEAMWORK EVENT

Op afspraak via mail of telefonisch

Tijdens deze 2 daagse teambuilding, wordt extra aandacht gegeven aan de stimulans van het samenwerken, motiverende en creërende 

processen ontwikkelen. De 3- planeten visie wordt gehanteerd om ideeën verder onder de loep te nemen. Tijdens dit 2-daags event is iedereen een belangrijke schakel in het team, de kwaliteiten van de hele groep worden extra in de verf gezet, een ware boost voor het team en zijn verantwoordelijke!

Teamwork event

prijs: 950 euro (ex BTW)

bottom of page