top of page

Nieuwsgierig aagje
"En wat is dat juist dat je doet?"

Voetreflexologie en Coaching

"Voetreflexologie,...wat is dat?"

Via drukpunten in de voeten, voel ik knelpunten, blokkades in het lichaam. Het is meer dan een voetmassage...

"Dus jij voelt bijvoorbeeld in mijn voeten als ik pijn heb in mijn rug?"

Ja, zelfs heel specifiek welke wervels.

"Waauw"

Ik voel zowel lichamelijk als emotioneel wat er in disbalans is, via de voeten...

"Emotioneel?"

Ja, als er onverwerkt verdriet is, of een trauma, of een angst die je blokkeert. Of niet weten waar je heen wilt, besluiteloosheid, stuurloosheid... Ook burn-outs en depressies behandel ik via de voeten gekoppeld aan coaching dan.

"Ah zo, en hoe doe je dat dan? Wat is die coaching dan?"

Ik voel waar de blokkades vastzitten tijdens een sessie voetreflexologie, die bespreek ik dan (indien dit kan, voor de klant) en vervolgens bouw ik een coachingsessie in waarmee vooral aan de slag ga met de kernkwadranten. Dit is een techniek die heel doeltreffend is en je vlug terug in je kracht brengt. A.d.h.v. oefeningen kom je vlugger op je verhaal en zie je klaarheid in je problemen of blokkades. De sessie erna doe ik dan terug "de voetjes" waarbij ik vooral PZ massage en preciscielinken uit de voetreflexologie toepas. Dit brengt rust en ondersteunt het coachen. Zo gaan we dan een aantal sessies door, tot ik niet meer nodig ben. Of misschien nog sporadisch voor een onderhoudsbeurt :)

"En kun je daar dan van leven? Doe je dat volledig zelfstandig?"

Om hiervan te leven zou ik heel veel voeten moeten doen, en dit vraagt toch wat energie, vandaar dat ik het nog deel met een andere passie: Workshops geven. Ik hou ervan om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor de zaken die mij boeien. Gezien ik heel sterk geloof in de helende en vooral ook preventieve kracht van de voetreflexologie wil ik zoveel mogelijk mensen aanzetten om zich te verdiepen in deze materie. Verder ben ik zo onder de indruk van hoe de kernkwadranten je leven kunnen veranderen, dat ik ook deze materie in workshops meegeef, zo kunnen ze zelf ervaren wat het met je kan doen.

Deze weg inslaan was een grote stap maar ik heb er geen moment spijt van, het is nog maar het begin.

Om te weten of het werkt en wat de reacties zijn, vraag je best eens na aan de mensen die bij me workshops gevolgd hebben, of een sessie gevolgd hebben...

Misschien kunnen ze hun commentaar hieronder toevoegen, hun ervaring met mij delen? Wat denk je?

"Lijkt me een goed idee!"69 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1件のコメント


Ik heb de kracht van Vero’s handen en haar enorme motivatie en enthousiasme aan den lijve ondervonden toen ik in de loop van vorig jaar een coaching traject gevolgd heb bij haar. Ze geeft je de volledige ruimte om tot zelfinzicht te komen omtrent de problematiek waar je mee worstelt door de toepassing van de kernkwadranten. Soms een luisterend oor, soms een klankbord, soms een uitgestoken hand, soms een spiegel, altijd een prachtpersoon die recht vanuit haar hart deelt. Een onbetwiste aanrader als je ergens op blokkeert!!

いいね!
bottom of page