top of page

Aan de groten der Aarde

Brief aan de groten der aardeDeze tijden zetten tot nadenken,

En ik werd deze nacht wakker... de beste creatieve gedachten ontstaan bij mij 's nachts rond 4u...

Ik werd wakker met het feit dat de ‘groten der aarde’ al vlug vanuit hun leiderschap en  kwaliteit om initiatieven te nemen durven doorschieten in controle uitvoeren en hun macht gebruiken om te domineren over anderen.

We komen dan ook uit een tijdperk waarin we diezelfde groten der aarde, "machthebbers" noemden. ( het woord alleen al)

Ze vergeten wel eens de definitie van leider zijn.

En wat is de reactie van de het overgrote deel van de anderen, de kleintjes, laten we ze zo noemen: naïviteit, paniek en chaos.

Op zo een moment zullen de leiders onder ons willen structuur brengen en helaas doen`ze dit weer op de oude manier door macht en controle uit te voeren: want wie niet luistert krijgt boetes en wordt gestraft. Zelfs voor de zotste dingen.

Heel spijtig en niet stimulerend om vol te houden. Ik wil aan de leiders meegeven om de situatie even van op een afstand te bekijken, Wat is oorzaak en wat is gevolg...

Kijk naar de vele creatieve oplossingen, ze worden neergezet door talrijke mensen die vanuit hun creativiteit, intuïtie heel oplossingsgericht te werk gaan. Ze passen zich aan.

En aan allen hier op de planeet: we krijgen een "kanskaart" om terug naar start te gaan, laat ons deze kans grijpen en het deze keer anders doen.

Kijk naar de mirakels die er gebeuren, we worden door de natuur gedwongen stil te staan en te ZIEN, durf dan ook te kijken.

De Himalaya is terug zichtbaar, nog nooit was de hemel zo helder, overgroot deel van de bevolking is zich terug bewust aan het worden van de wonderen van de natuur. Dit wil iets zeggen….

Laat je dus niet angstig maken, creëer geen chaos en wees niet naïef, heb vooral respect voor de mens en de natuur, (doe je gebruikte handschoenen na het winkelen aub in de vuilnisbak).

Hou vol, wees creatief, neem maar initiatief en vooral behoud jullie vrolijkheid en enthousiasme. Kijk terug met de ogen van een kind naar het ontluiken van de natuur, want geef toe we waren het allemaal een beetje vergeten. De natuur laat zich niet controleren noch besturen, de natuur gaat door en zorgt voor zijn herstel, onherroepelijk.

De natuur kent geen verschil tussen groot en klein en dwingt ons allen op onze knieën, de natuur leert ons dankbaar zijn en de schoonheid te zien van de kleinste dingen. Laat ons hier kracht uit putten om het deze keer anders te doen.

86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

SORRY

Comments


bottom of page