top of page

AUTHENTICITEIT

Bijgewerkt op: 13 dec. 2019


Vandaag trok ik uit de stapel "INNER COMPASS" kaarten by Neel Van Lierop de kaart "authenticiteit", een mooie kaart die je laat zijn wie je bent.

Lees even mee...

"In deze periode van je leven ben je meer en meer aan het vormgeven wie je ten diepste bent. Je komt dan ook dichter bij je authentieke zelf te staan. Authenticiteit is het constante loslaten van wie je denkt te moeten zijn, en het omarmen van wie je daadwerkelijk bent!

Perfectie is een illusie, authenticiteit is echt. Een mening die gegeven wordt door een authentiek persoon heeft waarde. Het doel van het leven is niet om aan andermans beeld van jou te voldoen, maar om in je eigen kracht te komen, elke dag weer, en je goed te voelen bij de dingen die je doet. Het is belangrijk om je te realiseren dat een pauw nooit een leeuw kan worden, richt je daarom alleen op de wensen en dromen die echt van jou zijn. Je zult zien dat je eigenwaarde toeneemt, wanneer je je uniciteit accepteert. Je gaat de dingen zien die specifiek waardevol zijn zou jou, zaken die jou een goed gevoel geven. Als je niet op één lijn zit met je eigen idealen, dan communiceer je met je onderbewuste dat je het eigenlijk niet waard bent om te zijn wie je bent. Als je wel in overeenstemming leeft met wat jou werkelijk inspireert, zal dit je productiviteit, creativiteit en gevoel van vervulling voeden. Met andere woorden: je komt in je kracht en hebt meer succes!"

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

SORRY

bottom of page