top of page

Tenen lezen en kernkwadranten


Tijdens het evenement: "BOOST JE INNERLIJKE ZELF" kijken we hoe je tenen in relatie staan met je kwaliteiten. Nadat we tot een 4-tal kwaliteiten zijn gekomen zetten we ons schoenen even aan de kant en gaan we ons verdiepen in onze tenen. Want iemand die daadkrachtig in het levend staat zal dit gegarandeerd terug zien in zijn derde teen aan de rechtervoet. Je gaat dus niet alleen naar huis met een stapeltje kwaliteiten van jezelf, je verwerft ook wat inzicht in je tenen. Dit is geen volledige analyse, daarvoor is de tijdspanne te beperkt. Het is een aanzet tot, wat je er verder mee kan/wil doen is een ander verhaal, een ander evenement...

Het wordt boeiend, leerrijk en leuk! Dus inschrijven! Stuur een sms, een berichtje via messenger of schrijf in via het evenement "Boost je innerlijke zelf".


34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

SORRY

bottom of page