top of page

Wat kan je verwachten van Deel I: Boost je innerlijke zelf!

Bijgewerkt op: 13 dec. 2019


Een toffe, losse sfeer!

Dit evenement/cursus is niet in het kader van een opleiding binnen het bedrijf waar je werkt. Ook al raad ik het ieder bedrijf aan om dit in te bouwen in het takenpakket, want zoals je in een volgend artikel zal lezen is het eveneens effectief tegen burn-outs, stress, enz...

Maar "no stress" tijdens de workshop "Boost je innerlijke zelf".

De mooie omgeving zorgt ervoor dat leuk wordt om even een dagje brainstormen over jezelf.

Je ontdekt adv een visualisatieoefening waar je verlangens zitten en je kwaliteiten, via het kaartenspel zie je hoe grappig het eigenlijk is dat je telkens in diezelfde valkuil trapt, dit herkennen en zo minder diep hierin doorgaan, maar kunnen relativeren en leren om hier vlugger uit te komen, zijn allemaal zaken die je in deze workshop leert kennen. Voor de creatievelingen onder jullie gaan we nog een stapje verder en maken we met pastelkrijter een heuse compositie over wie je bent. Met deze middelen komen we uiteindelijk tot een 4-tal kwadranten die jezelf weergeven, en waarmee je vervolgens aan de slag kan.

Schrijf je snel in! Kijk voor de data op de website onder workshops! Want wie is er nou niet geïnteresseerd in zichzelf!

Net zoals de muis is het goed te leren kijken en zien dat wat om ons heen is ook in ons zelf is. De Muis heeft weinig verdediging, en is afhankelijk van zijn innerlijke kennis om te overleven.

Hebben we nog tijd, dan zitten we even op ons blote voeten en analyseren we onze kwadrant a.d.h.v de stand van onze tenen. Super interessant!

Dus wacht niet langer, schrijf je in, ik kijk er alvast naar uit!

Vele groetjes

Veronique


29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

SORRY

bottom of page