BOOSTEN MET EEN WAAIER AAN LEKKERNIJEN


Het hoeven niet alleen salades en groentesapjes te zijn om je lichaam in vorm te brengen. Ook hier zorgt een goede balans tussen de voedingsproducten voor een gezond lichaam.

Ons lichaam heeft zowel behoefte aan eiwitten, vetten, suikers en koolhydraten. Ze in de juiste verhoudingen gebruiken is de kunst.

Tijdens ons Boost-weekend gaan we hier geen puntjes op de "i" zetten.

Er zal een ruim aanbod zijn van lekkers, tijdens elke maaltijd. Er wordt aandacht gegeven aan verschillende eetgewoonten.

Hoeveel je eet en wat, is door iedereen persoonlijk in te vullen.

Enkel tijdens de BBQ wordt op voorhand gevraagd of je vlees, vis of veggie eet.

Het ontbijt op zaterdag bevat een variatie van granola, natuuryoghurt met vers fruit, brood (bruin en wit), choco, chocolade, confituur, hesp en kaas. Melk, koffie, thee en fruitsap zijn uiteraard aanwezig.

Op zondag wordt dit ontbijt luxueus!!

Een variatie van ontbijtkoeken, pistoletjes, hesp, verschillende soorten kaas, vers gebakken pannenkoekjes, een eitje, gebakken spek, vers fruit, yoghurt, enz...

Een glaasje cava of een vers geperst fruitsapje mag hier zeker ook niet ontbreken. Verse thee met eucalyptus, munt, citroen, gember...stel het gerust zelf samen en maak van je thee een echte boost-drank!

Als afsluiter van het weekend mag niets ontbreken! Wacht niet langer en schrijf je in om samen met ons een fantastisch weekend te beleven!


14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

SORRY

Blokstraat 32 - 8000 Brugge

Hoogstraat 45 - 8730 Oedelem

BE0679 590 314

+32 472 82 72 81

vero_happyloup@hotmail.com

MERKABA1.jpg
LOTUS.jpg
OHM1.jpg
INFINITY.jpg
  • Gecertificeerd trainer Kernkwadrante