top of page

VRT: doeltreffend bij lichamelijke klachten

Bijgewerkt op: 13 feb. 2020


De VRT reflexologie is een techniek die in oorsprong werd toegepast bij ouderen die niet meer comfortabel en flexibel genoeg waren om liggend een voetreflexologie te krijgen, terwijl dit een doelgroep is die veel baad heeft bij een reflexologie...Daarom ontwikkelde Lynne Booth de VRT techniek. Ze ontdekte dat VRT zeer efficiënt was.

Door de druk die het lichaam geeft op de voeten wordt er als het ware extra kracht gegeven waardoor de resultaten al na een kort aantal behandelingen merkbaar zijn. Door deze techniek aan te leren, heb ik nu ook de mogelijkheid om specifieke klachten zoals rugpijn, astma, PMS, spijsverteringsklachten, enz... nog doeltreffender te behandelen. Nadat de klachten gekend zijn wordt er een behandelingsmethode (een combinatie van de basis-, en de synergetische voetreflexologie en de zonale starters) opgesteld.

Drie à vier behandelingen zijn vaak voldoende om de klacht te verminderen of zelfs te laten verdwijnen. Per behandeling kunnen er maximum drie klachten aanbod komen. Hieronder vind je een lijstje met de meest voorkomende klachten waar mensen onder te lijden kunnen hebben.

Wil je meer info, stuur mij gerust een mail of berichtje met je vraag en ik contacteer je zo spoedig mogelijk. Info vragen is vrijblijvend en gratis.

Ondervind zelf het resultaat en geloof in de kracht van je eigen lichaam om te herstellen!

aambeien acne alcoholisme allergieën

angina artritis astma bedplassen

beroerte blaasontsteking bloedarmoede depressie

diarree drugsverslaving eczeem galstenen flauwvallen hernia hoesten hoofdpijn

bloeddrukproblemen hooikoorts huidklachten impotentie

incontinentie ischias jetlag kater

keelpijn kiespijn knieklachten koorts

maagzuur menstruatiepijn migraine misselijkheid MS nekklachten nierstenen obstipatie onvruchtbaarheid oogklachten oorpijn

menopauze PMS rugpijn

schildklier schouderklachten slapeloosheid spataderen darmproblemen stress suikerziekte tinnitus. verkoudheden griep verlamming whiplash

80 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page