top of page

Wat is voetreflexologie


Voetreflexologie is een natuurlijke geneeswijze die via drukpuntmassage de reflexzones op de voeten activeert om zo een zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren. De reflexzones zijn gebieden op de voeten die verbonden zijn met organen, botten, spieren, klieren; kortom het hele lichaam wordt weerspiegeld in de voeten.

De heling werkt niet alleen lichamelijk maar geeft vaak ook emotionele verlichting, deze holistische werkwijze wordt meer en meer gehanteerd in onze westerse cultuur. Mijn kennis van verschillende technieken binnen de voetreflexologie zorgen ervoor dat ik een specifieke en persoonlijke behandeling kan aanbieden, die spoedig tot een gunstig effect kan leiden.

Verder is een voetreflexologie heel ontspannend en rustgevend. Stress valt van je af, en zorgt dat je geestelijk en lichamelijk terug sterk in je schoenen staat.

Een voetreflexologie duurt ongeveer één uur, voor en na iedere behandeling is het goed om 2 glazen water te drinken, dit om de afvalstoffen die vrijkomen in het lichaam beter te kunnen afvoeren.

Tijdens de opwarming en na de behandeling is er ruimte om emoties die vrijkomen te bespreken. Vanuit mijn coaching luister ik graag en bied ik enkele handvaten om mee verder te kunnen.


21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

SORRY

bottom of page