top of page

Hoe het komt dat ik me gebroken voel na een voetreflexologie...


Verschillende mensen voelen zich onmiddellijk na een voetreflexologie enorm energiek, en vol kracht.

Wanneer je ze echter vraagt bij een volgende afspraak,hoe hun ervaring was de dag erna,... krijg je het antwoord dat ze moeilijk de slaap konden vatten, gedroomd hebben, pas tegen de morgen de slaap konden vatten om dan vervolgens bij het horen van de wekker, uit hun bed te strompelen met het gevoel alsof er een vrachtwagen over hen is gereden.

Positief kan je dit niet noemen. Je moet toch een beetje gek zijn om opnieuw een afspraak te maken voor een voetreflexologie????

Er wordt echter bevestigd dat juist hier, de reflexologie zijn doel NIET heeft gemist! Het feit dat je geradbraakt bent, komt doordat je lichaam heel intensief in werking is getreden om alle afvalstoffen, en de daaraan vastzittende blokkades, te verwijderen. Het heeft zo hard gewerkt dat het inderdaad de dag erna uitgeput is en rust nodig heeft.

Daarom is het ook zo belangrijk dat er na een voetreflexologie genoeg water gedronken wordt, dit om het lichaam te helpen de vele afvalstoffen te verwijderen. Extra inspanningen doen na een reflexologie, zoals bv. gaan sporten, uitgaan, zware vergaderingen leiden zijn af te raden.

Verg van je lichaam geen kracht, het is intern bezig met de grote schoonmaak.

Daarom zijn vervolg behandelingen in deze gevallen heel hard nodig, je zal merken dat bij iedere behandeling de intensiteit van de vermoeidheid afzwakt en enkel het energieke gevoel die je onmiddellijk na de behandeling voelt blijft aanhouden.

Voor mensen met fibromyalgie, cvs en burn-out is een aangepaste behandeling aangewezen, het is best dit ook te vermelden bij een eerste afspraak zodat hier rekening kan mee gehouden worden.


398 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page