top of page

Hoe ik bij Tenen lezen kwam

Bijgewerkt op: 13 dec. 2019


Het begon toen ik een boekenbon kreeg van mijn zus. Je moet ook weten dat ik niet zomaar een zus heb...en heel belangrijk, ik heb er ook maar één! Dus dit zegt wel wat, is het niet? Die ene zus is dan nog es tien jaar ouder, en een ook een beetje mijn moeder dus...ze hecht aan heel veel dingen waarde, die ook mijn waarden zijn.

Ergens logisch want we komen uit hetzelfde nest. Het kiezen van een boek was dus wel ee

n belangrijke taak, het kon niet zomaar maar één of ander romannetje worden, alhoewel ik dit zeer graag eens lees. Mijn interesse in de voeten, dankzij de cursus voetreflexologie stuurde mij in de richting van boeken ivm voeten. Zo kwam ik bij het 'tenen lezen' van Imre & Margriet Somogyi. Het boek deel 3 was niet binnen maar werd besteld. Deel 1 dacht ik, sla ik wel over ;). Later nadat ik mijn eigen tenen eens heb geanalyseerd, was dit inderdaad logisch dat ik eerst deel 3 lees om vervolgens toch deel 1 te bestellen en te lezen. Het tenen lezen is een heel bijzondere kennis die Imre & Margriet zich hebben meester gemaakt. Ik geef

eerlijkheidshalve toe dat ik hier ook sceptisch tegenover stond, maar na een aantal tenen van vrienden als proefkonijn te hebben gehad zie ik toch wel verrassende dingen. Het kan heel verhelderend zijn en helpen in het coachen van mensen.

Happyloup, 1 juli 2017


40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page