top of page
COACHEN MET KERNKWADRANTEN
IN HET BEDRIJF
PARTICULIER
  • Gecertificeerd trainer Kernkwadrante

Een blijvend bloeiende organisatie leiden is niet altijd evident.  De werknemers stimuleren en de spirit, die u, als werkgever voelde bij de opstart van uw carrière, behouden en doorgeven voor een lange termijn kan op vandaag enkel gerealiseerd worden door te investeren in kennis, kwaliteitsvolle producten en een degelijke marketing.

De tendens van de no-nonsens organisatie die ontstond na de jaren '60 is al geruime tijd voorbij, aan de andere zijde hebben we opgemerkt dat het utopisch is een bedrijf op te richten enkel vanuit een droom, een innerlijke wens om iets te betekenen voor de maatschappij.

Het bundelen van beide strekkingen heeft kracht, niet enkel kwaliteit maakt uw bedrijf sterk...maar ook de ziel, die u als manager, eraan geeft.

Via de kernkwadranten van Daniel Ofman reik ik "u" als manager, heel wat teugels aan om uw bedrijf te runnen.

Een goede kennis hiervan zal niet alleen uw organisatie sterk maken maar zal u de voldoening geven die u wenst.

Een succesvol bedrijf met een spirit om trots op te zijn!

Afhankelijk van uw eigen proces (her)ontdekken we uw sterktes, op een leuke manier komen we tot uw kwaliteiten en zien we uw valkuilen die leiden tot uw uitdagingen in het leven. Deze coaching zorgt voor nieuwe moed en aanvaarding van uw eigen heerlijke zelf. A.d.h.v. een visualisatie oefening, een creatieve oefening en een kaartspel brengen we uw kwaliteiten en verlangens naar boven. Vervolgens maken we samen een 4-tal kernkwadranten op die u voor uw ganse levensloop kan blijven hanteren om zo met een glimlach tegen uw valkuilen aan te kijken. Het helpt je op tijd ingrijpen, wanneer je dreigt in stress te komen. Toch in een vervelende situatie aanbeland kom je vlugger tot inzichten en is het simpeler om over bepaalde conflicten of blokkerende gedachten heen te stappen. 

Van jezelf houden is noodzakelijk om van een ander te kunnen houden!

Om zoveel mogelijk aan uw vraag te voldoen worden verschillende mogelijkheden op maat uitgewerkt. Na een intakegesprek in het bedrijf wordt een prijsofferte opgemaakt of kunt u kiezen uit één van de modules voorgesteld in "Aanbod Boost." De modules worden gebracht met veel voorbeelden uit de praktijk, u als deelnemer maakt de modules nog completer door uw eigen inbreng. Actieve deelname wordt zeker op prijs gesteld.

RESULTAAT: EEN OPEN - MINDED, FLEXIBELE WERKSFEER MET INDIVIDUELE WAARDERING

WAT DOEN KERNKWADRANTEN?

De kernkwadranten worden dikwijls kort aangehaald tijdens opleidingen voor het coachen van leidinggevenden en werknemers. Wij vertrekken echter vanuit de materie van de kernkwadranten om een aantal zaken helder te krijgen zoals:

  • Conflicthantering

  • Sollicitatiegesprekken

  • Planningsgesprekken en functioneringsgesprekken

  • Ziekteverzuim

  • Gerichte marketing

  • Innovatie binnen het bedrijf

  • ...

WAAR LOOPT U ALS TEAM VAAK TEGENAAN? WAT DOET HET MET UW TEAM?

cultuurkwadrant middelpunt.jpg

info

Kernkwadranten in het onderwijs

artikel Daniel Offman

Afhankelijk van de opleiding bieden wij BOOST EVENTS aan, particulier of voor organisaties. De opleidingen gaan telkens door op locatie voor de particulieren. De BOOST BUSINESS opleidingen gaan door in het bedrijf zelf of op locatie.

De plaats van de locatie bevindt zich in hartje Brugge, in een loft met industrieel karakter.

Voor de 2 daagse opleidingen is er telkens een overnachting in een 2 persoons-kamer mogelijk op uw aanvraag, voor de lunch is er mogelijkheid om belegde broodjes te bestellen, de drank is inbegrepen in de prijs. Afhankelijk van het soort opleiding kan er ook een avondmaal en ontbijt voorzien worden.  Hiervoor wordt een democratische prijs aangerekend.        

Kunt u zich niet vinden in dit aanbod, en wenst u een op maat gemaakte opleiding zullen wij deze graag voor u uitwerken.

Het symbool Merkaba = de kracht van de organisatie

Het symbool OHM = Acceptatie van een

leerproces, acceptatie van de ander.

MERKABA1.jpg
OHM1.jpg
INFINITY.jpg
LOTUS.jpg

Het symbool Leminscaat staat voor oneindig veel 

mogelijkheden om te creëren, niet vanuit een 

zwart-wit visie maar vanuit een voortdurend in beweging blijven.

De lotusbloem is het symbool van de eeuwige vernieuwing, de oneindige kansen,

de innerlijke groei.

bottom of page