top of page

ma 02 nov

|

HappyLoup

Workshop PZ massage Verdieping

Tijdens de verdieping worden ons verschillende schema's aangeleerd voor het behandelen van mensen met Burn-outs, depressies, verslavingen, fibromyalgie, enz...voor het volgen van de verdieping dient u de basis gevolgd te hebben.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop PZ massage Verdieping
Workshop PZ massage Verdieping

Tijd en locatie

02 nov 2020, 10:00 – 17:00

HappyLoup, Brugge, België

Over het evenement

Psychozone massage (PZ) volgens de techniek van Karel Fierens.​

Tijdens de verdieping bouwen we verder op de basis die we aangeleerd hebben voor het behandelen van mensen die moeilijk tot rust kunnen komen.  Onverwerkte of niet toegelaten emoties zetten zich buiten ons eigen bewustzijn vast in ons lichaam en veroorzaken zo klachten, meestal van lichamelijke aard.  Na de basis gaan we de verschillende schema's aanleren om volgende disbalansen te behandelen: 

Slaapstoornissen - depressies - burnout & bore out - stress - angst en hyperventilatie - menopauze en overgang - onzekerheid.

Naast de schema's worden ook reflexzones en energiepunten meegegeven om uw klant zoveel mogelijk te begeleiden naar zijn helend proces.

Max 8 personen per workshop verplichte kennis van de basis techniek gevolgd in de workshop PZ massage Basis

Min 6 personen om de workshop te laten doorgaan!

Prijs: 65 euro per workshop

Schrijf je in voor de basis en de verdieping workshop samen: 120 euro.

Bij het inschrijven data vermelden aub. Uw inschrijving is pas geldig na overschrijving op rekening: BE82 7350 5376 5468

Deel dit evenement

bottom of page