top of page

wo 07 sep

|

De Wabisabiboerderij

Workshop PZ massage

Psychozone massage (PZ) volgens de techniek van Karel Fierens​ De workshop is een echte aanrader bij het behandelen van mensen die moeilijk tot rust kunnen komen, mensen met onverwerkte of niet toegelaten emoties. Deze zetten zich vast en zorgen zo voor lichamelijke klachten,...

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop PZ massage
Workshop PZ massage

Tijd en locatie

07 sep 2022, 18:00 – 22:00

De Wabisabiboerderij, Hoogstraat 45, 8730 Beernem, België

Over het evenement

Psychozone massage (PZ) volgens de techniek van Karel Fierens.​

Deze massage is een echte aanrader voor mensen die moeilijk tot rust kunnen komen, onverwerkte of niet toegelaten emoties zetten zich buiten ons eigen bewustzijn vast in ons lichaam en veroorzaken zo klachten, meestal van lichamelijke aard.  Dan gaat er pas een belletje rinkelen.  De PZ massage is dan ook een prachtige techniek om het lichaam terug in balans te krijgen en is perfect combineerbaar met geneeswijzen.

Deze techniek wordt toegepast bij:

Slaapstoornissen - depressies - burnout & bore out - stress - angst en hyperventilatie - menopauze en overgang - onzekerheid. Een echte aanrader om aan te bieden in uw praktijk!

Tijdens de verdieping bouwen we verder op de basis die we aangeleerd hebben voor het behandelen van mensen die moeilijk tot rust kunnen komen.  Onverwerkte of niet toegelaten emoties zetten zich buiten ons eigen bewustzijn vast in ons lichaam en veroorzaken zo klachten, meestal van lichamelijke aard.  Na de basis gaan we de verschillende schema's aanleren om bovenstaande disbalansen in het lichaam op te heffen.

Naast de schema's worden ook reflexzones en energiepunten meegegeven om uw klant zoveel mogelijk te begeleiden naar zijn helend proces.

De workshop bestaat uit een basis en een verdieping.

Basiskennis voetreflexologie is niet noodzakelijk maar wel een meerwaarde.

Max 12 personen per workshop. Minimum 6 personen om te laten doorgaan. 

​Prijs: 195 euro

Deze workshop bestaat uit 3 avondlessen van 18u tot 22u op 7 september - 14 september - 21 september

Schrijf je in via deze link

Bij het inschrijven mededeling: NAAM + BASIS PZ 

U bent ingeschreven na overschrijving op rekening: BE82 7350 5376 5468

Deel dit evenement

bottom of page