top of page

za 01 aug

|

HappyLoup

Workshop "DETOXEN"

Een gezonde geest in een gezond lichaam. We komen allen uit een turbulente periode, we werden verplicht op rust gezet. Ieder van ons heeft deze tijd op een eigen manier ondergaan, ook de kilootjes kwamen er bij...

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop "DETOXEN"
Workshop "DETOXEN"

Tijd en locatie

01 aug 2020, 10:00 – 17:00

HappyLoup, Brugge, België

Over het evenement

Na een periode van lockdown waarbij we onszelf troosten met hartigheden en zoetigheden is het terug tijd voor gezonde voeding, enz,... ook je klanten die langs komen in je praktijk voor een voetreflexologie verlangen hiernaar en zijn op zoek naar allerlei leuke dingen om een gezonde geest in een gezond lichaam te krijgen.

Hier kunnen op inspelen en hen een detoxbeurt bieden via de voeten is dus een pluspunt! De behandeling ondersteunt het afgeven van gifstoffen die vastzitten in het lichaam en zorgen voor een oppepend gevoel na de behandeling. Het verschil met vele andere behandelingen in de voetreflexologie zit hier in het oppeppen van de energie! Gedaan met de rust, laten we terug in actie komen! Benieuwd naar deze behandeling? Schrijf je dan vlug in en ondersteun het detoxproces bij je klanten.

Prijs: 75 euro (incl. BTW)

Overschrijven kan op rekening: BE82 7350 5376 5468

Mededeling: NAAM + DETOX + datum

Deel dit evenement

bottom of page