top of page

za 14 mrt

|

HappyLoup

Workshop "DETOXEN"

Na de feestdagen en al het heerlijks is de behoefte er om ons lichaam terug in een gezonde, frisse staat te brengen. De wintermaanden bieden ons veel hartverwarmende en zoete producten om het cocoonen nog gezelliger te maken. Maar na het feestgedruis snakken we nu al naar de lente,...

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop "DETOXEN"
Workshop "DETOXEN"

Tijd en locatie

14 mrt 2020, 10:00 – 17:00

HappyLoup, Brugge, België

Over het evenement

Na het feestgedruis snakken we terug naar de lente, langere dagen, gezonde voeding, enz,... ook je klanten die langs komen in je praktijk voor een voetreflexologie verlangen hiernaar en zijn op zoek naar allerlei leuke dingen om een gezonde geest in een gezond lichaam te krijgen.

Hier kunnen op inspelen en hen een detoxbeurt bieden via de voeten is dus een pluspunt! De behandeling ondersteunt het afgeven van gifstoffen die vastzitten in het lichaam en zorgen voor een oppepend gevoel na de behandeling. Het verschil met vele andere behandelingen in de voetreflexologie zit hier in het oppeppen van de energie! Gedaan met de rust, laten we terug in actie komen! Benieuwd naar deze behandeling? Schrijf je dan vlug in en ondersteun het detoxproces bij je klanten.

Prijs: 75 euro (incl. BTW)

Overschrijven kan op rekening: BE82 7350 5376 5468

Mededeling: NAAM + DETOX + datum

Deel dit evenement

bottom of page