top of page

wo 23 mrt

|

De Wabisabiboerderij

Ten voeten uit voor Tieners (15 - 16j)

Onder het motto "jong geleerd is oud gedaan"! In deze 10 lessen van telkens 2u, gaan we praktisch aan de slag met onze voeten! Ten voeten uit, leert ons sterk te staan in het leven van bij het begin. Weten waar je naar toe wil gaan...

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ten voeten uit voor Tieners (15  - 16j)
Ten voeten uit voor Tieners (15  - 16j)

Tijd en locatie

23 mrt 2022, 15:30 – 17:30

De Wabisabiboerderij, Hoogstraat 45, 8730 Beernem, België

Over het evenement

Onder het motto "jong geleerd is oud gedaan"! In deze 10 lessen van telkens 2u, gaan we praktisch aan de slag met onze voeten! Ten voeten uit, leert ons sterk te staan in het leven van bij het begin.

Weten waar je naar toe wil gaan...

In 3 lessen leren we hoe we via de voeten kunnen ontspannen en relaxen. We ervaren bij elkaar hoe leuk het is om via de voeten tot rust te komen. Deze massagetechnieken zorgen voor een mooie voorbereiding op alle opleidingen rond welness, schoonheid en gezondheid.

Naast deze praktische lessen krijgen jullie ook 3 lessen ivm de analyse van de voeten en de tenen. Wist je dat onze voeten zoveel kunnen vertellen over wie we zijn? Wat onze karaktertrekjes zijn? Wat onze sterke eigenschappen zijn en onze zwakke kantjes?

De laatste 4 lessen zijn een echte voorbereiding op de latere voetreflexologie, hier gaan we aan de slag met de verschillende reflexgebieden in de voeten, nog geen details of moeilijke leerstof, maar wel heel interessante materie voor iedereen die zich interesseert in "de mens". (lichaam en geest)

Voor wie zijn deze lessen? Voor jongeren van 15 tot en met 16 jaar (10 inschrijvingen max - 8 min)

Waar? In de Wabisabiboerderij in Oedelem

Wanneer? telkens van 13u30 tot 15u30

Prijs: 200 euro voor 10 lessen

Je bent ingeschreven bij overschrijving van het lesgeld op rekening: BE82 7350 5376 5468

Met vermelding van je naam + geboortedatum

Deel dit evenement

bottom of page