top of page

do 17 jan

|

Brugge

Sessies TENEN LEZEN avondprogramma

Tenen lezen in groep! Tijdens de sessies worden een aantal zaken rond de stand en vorm van de tenen uitgelegd. Dat je tenen veel vertellen over je karakter, gedrag en erfelijkheid werd door Imre, de grondlegger van het tenen vastgelegd.

Deze datum is volzet
Andere data opvragen
Sessies TENEN LEZEN avondprogramma
Sessies TENEN LEZEN avondprogramma

Tijd en locatie

17 jan 2019, 19:00 – 22:00

Brugge, Brugge, België

Over het evenement

Tenen Lezen is een super boeiende materie, zelf mocht ik tijdens de actie van De Warmste Week, veel ervaring opdoen in het Tenen Lezen, dikwijls hoorde ik bevestigende woorden en kreeg ik vaak de vraag of ik bovenaardse krachten had. Niets van dit dus, iedereen kan het leren! Tijdens deze sessie doe ik jou zin krijgen in meer! Het wordt fun om dit in groep te kunnen doen en je zal gegarandeerd anders gaan kijken naar de tenen van andere mensen. Met hoe meer zielen we hier zijn, hoe meer vreugd. Deze sessie kan doorgaan bij je thuis, samen met een aantal mensen die je zelf uitnodigt of bij mij in groep op mijn locatie. Deze sessies zijn altijd vergezeld van een drankje en een hapje, voor sfeer en gezelligheid.

De sessies kunnen op jou vraag doorgaan in de namiddag of 's avonds. Het is ook een aanrader bij een verjaardagsfeestje, vrouwendag, teambuilding, enz...Stuur gerust een mail met je vragen en we antwoorden spoedig terug!

De prijs is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. ( gemiddelde richtprijs is 15 euro per persoon)

Deel dit evenement

bottom of page