top of page

do 19 mei

|

Oedelem

Ontmoetingsmoment "VOETENANALYSE & TENEN LEZEN"

Elke derde donderdag van de maand gaan we dieper in over wat ons voeten allemaal te vertellen hebben. Een must voor iedereen die in zijn praktijk te maken heeft met voeten, maar zeker ook voor mensen die benieuwd zijn hoe het "Tenen lezen" werkt. Een enthousiaste boeiende avond!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ontmoetingsmoment "VOETENANALYSE & TENEN LEZEN"
Ontmoetingsmoment "VOETENANALYSE & TENEN LEZEN"

Tijd en locatie

19 mei 2022, 19:00 – 21:30

Oedelem, Hoogstraat, 8730 Beernem, België

Over het evenement

  • De stand van de tenen, onze voeten hebben ons heel wat te vertellen.  Mensen die de boeken van Imre Somogyi hebben gelezen of een sessie tenen lezen hebben gevolgd bij mij, weten dat dit toch een kennis is, die heel verrijkend kan zijn in je leven. Het kunnen lezen van tenen en voeten biedt mensen, die via hun beroep of gewoon uit interesse veel in aanmerking komen met voeten, inzichten in de persoon ivm zijn karakter, gedrag en eigenschappen. Ik behaalde mijn certifiaat als erkend tenen lezer bij Chris Smet, en zal je met veel enthousiasme warm maken voor het analyseren van de voeten. Wil je hier wat gedachten over uitwisselen met anderen ben je meer dan welkom op de ontmoetingsavond 'voetenanalyse & tenen lezen'. Elke keer bespreken we een ander thema:
  •  analyse van onze eigen voeten,
  •  baby's en peuters
  •  bespreken van voeten via diapresentatie
  • oefeningen met de voeten
  • enz...

 Wil je dit in eigen familiekring of onder vrienden organiseren is dit eveneens mogelijk, vanaf 8 personen kan je een privé avond organiseren. Meer info 0472 82 72 81

Prijs: 30 euro (water/thee en koffie voorzien) gaat door vanaf 8 personen inschrijven en betaling voor bevestiging.

Inschrijven kan door overschrijving op rekeningnummer: BE82 7350 5376 5468

Mededeling: naam + voetenanalyse + datum

Deel dit evenement

bottom of page