top of page

wo 30 nov

|

De Wabisabiboerderij

Meridianen in de voetreflexologie

Elke meridiaan of energiebaan is gekoppeld aan een specifiek orgaan maar ook aan een emotie. Deze banen zijn niet vast te leggen, zichtbaar voor de Westerse medische wereld. In de Chinese gezondheidsleer wordt hier voornamelijk mee gewerkt.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Meridianen in de voetreflexologie
Meridianen in de voetreflexologie

Tijd en locatie

30 nov 2022, 18:30 – 21:30

De Wabisabiboerderij, Hoogstraat 45, 8730 Beernem, België

Over het evenement

Werken met de energiebanen zorgt voor een goede stroom van onze levensenergie, in de Oosterse wereld KI genoemd.  Tijdens de workshop leer je waar de energiebanen stromen langs de onderbenen en in de voeten.  Je leert blokkades voelen en wat ze willen betekenen. De behandelingen zorgen ervoor dat de energie terug stroomt zoals het hoort. Te veel aan energie wordt wegnomen, stilliggende stroming wordt terug opgewekt. Het is mijn persoonlijke mening dat de kennis van de energiebanen voor elke voetreflexologe die therapeutisch aan de slag wil gaan een must is. Tijdens de workshop gaan we ook aan de slag met ons eigen energiepeil. Je eigen energie laten stromen is noodzakelijk om anderen te kunnen helpen.

Schrijf je dus in voor deze heel interessante workshop en laat me jou een stukje meenemen in de wereld van de Oosterse geneeskunde.

Voor de eerste maal in avondopleiding:

2 avonden - 30 november & 7 december

Prijs: 160 euro

BE82 7350 5376 5468

Mededeling: Meridianen en voetreflex + naam

De inschrijving is bevestigd na betaling van de workshop, de workshop gaat door vanaf 8 bevestigde inschrijvingen.

Deel dit evenement

bottom of page