top of page

za 16 nov

|

HappyLoup

Initiatieles Voetmassage koude wintervoeten

Met de winter voor de deur hebben weer meer mensen last van koude voeten en handen, een goede bloeddoorstroming is hier noodzakelijk. Met enkele eenvoudige technieken kan je de warmte terug in de voeten brengen. Het is niet noodzakelijk om enige kennis van voetreflexologie te hebben voor deze les.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Initiatieles Voetmassage koude wintervoeten
Initiatieles Voetmassage koude wintervoeten

Tijd en locatie

16 nov 2019, 13:00 – 17:00

HappyLoup, Brugge, België

Over het evenement

Bij koud weer krijgen sommige mensen last van pijnlijke en opgezwollen handen en/of tenen. De oren, de neus en de buitenkant van de dijen zijn ook plaatsen waar de koude kan op toeslaan. De klachten kunnen spontaan verdwijnen, maar komen na blootstelling aan koude vaak terug. Winterhanden/tenen zijn het gevolg van een ontsteking van de lederhuid (dermis), de dikke huidlaag net onder de opperhuid. De lederhuid zogt voor stevigheid en bestaat uit dicht bindweefsel met talg- en zweetklieren, haarwortels en zenuwen. Ook liggen er bloedvaten in deze huidlaag. Deze bloedvaatjes stimuleren adhv een massage is niet alleen aangenaam maar ook verlichtend voor de pijn.

Typische klachten van wintervoeten ? • Pijnlijke, witpaarse vingers/tenen (neus, oren...) die bij opwarming rood en gloeiend worden. • Zwellingen  •Jeukende, rode blaasjes of bultjes en kleine wondjes. 

Inschrijving door overschrijven van 40 euro op rekening: BE82 7350 5376 5468

De initiatieles gaat door bij inschrijven van 6 personen.

Deel dit evenement

bottom of page