top of page

za 08 feb

|

HappyLoup

BOOST IN JE RELATIE MET ANDEREN 08 februari 2020

Wat ik ben voor jou, wat ik doe met jou, wat jij voelt door mij? Boost in je relatie met anderen bouwt verder op het evenement BOOST JE INNERLIJKE ZELF. Vanuit dit evenement wordt er verder gewerkt op je verbinding met de ander, dit kan je partner, je collega of vriend(in) zijn.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
BOOST IN JE RELATIE MET ANDEREN 08 februari 2020
BOOST IN JE RELATIE MET ANDEREN 08 februari 2020

Tijd en locatie

08 feb 2020, 09:30 – 17:30

HappyLoup, Brugge, België

Over het evenement

Tijdens deze boost gaan we verder in op de materie die we gezien hebben in Deel I: een boost naar je innerlijke zelf.

Hoe sta ik in relatie met de ander.  Vanwaar komen die ergernissen en wat kan ik daaraan doen? Je leert inzicht te krijgen in het effect dat je hebt naar anderen toe. Hoe je vervelende situaties kunt gaan ombuigen waardoor het eenvoudiger wordt in omgang met anderen.

Deel II is een verdieping, situaties worden geschetst en er wordt gekeken hoe we reageren wanneer we in onze valkuil terecht komen. Het mooiste van de verdieping is dat we onze valkuil niet meer zien als iets wat we in onszelf dienen te verdedigen maar een alarmbelletje die ons duidelijk maakt dat we een energieroof plegen op ons lichaam. Zo blijven we uit de zone van burn-outs, depressies, fybromyalgie,enz...

Inschrijven via pakket: Boost je innerlijke zelf + Boost in je relatie met anderen prijs: 180 euro (ex BTW, factuur op aanvraag)

Modules afzonderlijk: 95 euro (ex BTW, factuur op aanvraag)

Middagpauze voorzien met mogelijkheid om broodjes te bestellen. Eigen lunch meebrengen is eveneens mogelijk.

Gratis water, koffie & thee.

Gezien het persoonlijk karakter wil ik de groep beperken tot 8 personen. 

Kun je zelf een groep van 6 of 8 personen samenstellen? En wil je dit evenement in een weekend organiseren met overnachting in Brugge? Vraag gerust info via vero_happyloup@hotmail.com

Deel dit evenement

bottom of page